Skip to the content

TerraPos

TerraPos on Terratecin kehittämä ohjelmisto kuvantamislaitteiden paikannuksen jälkikäsittelyyn. Satelliittipaikannus yhdistetään ohjelmistossa inertia-anturien dataan ja paikannus saadaan tehtyä tarkasti mekaniikan kuuden vapausasteen mukaisesti.

TerraPos on ollut kaupallisessa käytössä vuodesta 2006 ja sitä käytetään ympäri maailman tarkkaa paikannusta vaativissa mittausympäristöissä.

Asiakkaamme käyttävät TerraPosia paikannukseen ja orientaation määrittelyyn laivoissa ja aluksissa, lentokoneissa, helikoptereissa sekä maakulkuneuvoissa. Ohjelmisto on käytettävissä eri tyyppisten mitta- ja kuvauslaitteiden kanssa, ja sitä käytetään esimerkiksi ilmakuvauksessa, lento- ja mobiililaserkeilauksessa, syvyysmittauksissa sekä maatutkasovelluksissa. 

TerraPos on suunniteltu toimimaan haastavissa olosuhteissa ja mittaussovelluksissa. Järjestelmä tulee kaikkia maailmanlaajuisia (GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS, NAVIC) ja alueellisia satelliittipaikannusjärjestelmiä (esim. WAAS, EGNOS) sekä muita tarvittavia sensoreita.

TerraPos tukee monia paikannusdatan formaatteja ja on riippumaton eri laitteistotoimittajista. Paikannus- ja orientaatiodata voidaan myös muuntaa joustavasti formaatista toiseen tarpeiden mukaan.

Ohjelmistoa voidaan käyttää interaktiivisesti tai automatisoituina eräajoina. TerraPos on saatavana Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmille. ction lines.

Lue lisää TerraPosista täältä .