Skip to the content

Terratec

Terratec-group on kasvanut vuodesta 2004 alkaen yhdeksi Pohjoismaiden suurimmista kartoitus- ja paikkatietoalan yrityksistä. Terratec toimittaa kaikkea paikkatietodataa ja on erikoistunut kartoitukseen nykyaikaisilla ja kehittyneillä laitteilla keskittyen laatuun tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.


Terratec Oy, y-tunnus 2284497-6, on norjalaisen TerraTec AS:n tytäryhtiö. Yhtiö perustettiin 21.9.2009.

Terratec suorittaa toimeksiantoja kaikilla mantereilla ja tekee yhteistyötä julkisten ja yksityisten toimijoiden sekä tutkimus- ja koulutuslaitosten kanssa.
Katamme koko tuotantoketjun tiedonkeruusta nykyaikaisella kalustollamme ammattitaitoisen henkilöstön toimesta valmiisiin paikkatietotuotteisiin.

Täten voimme toimittaa räätälöityä dataa ja ratkaisuja, jotka soveltuvat asiakkaan tarkoituksiin ja suunnitelmiin.

Yhteistyö Terratecin kanssa sekä tarkkaan ja kattavaan dokumentaatioon perustuva päätöksenteko on kannattavaa. Ohjaamme teidät kaikkien projektin vaiheiden läpi saavuttaaksenne tavoitteenne.

 

Tavoitteenamme on olla:

  • Tuottava ja arvoa luova kumppani asiakkaillemme
  • Tunnistettava ja ratkaisukeskeinen
  • Pääkumppaninne high-tech-paikkatietotuotteiden toimittajana; suunnittelusta toteutukseen ja jatkokehitykseen

 

Visiomme

Terratecin visio on kartoittaa maailma sellaisena kuin se on, rajattomasti ja saatavana kaikille.

 

Tulevaisuuden tavoitteemme on jatkaa tätä työtä. Pystymme jo keräämään kaiken tyyppistä paikkatietodataa eri teollisuudenalojen, yhteisöjen sekä yksityisten hyväksi. Haluamme oppia asiakkaistamme enemmän ja pystyä toimittamaan heille juuri haluamansa. Tämän vuoksi meidän on oltava teknologisen kehityksen kärjessä samalla, kun kuuntelemme asiakkaitamme huolellisesti, ja jaamme osaamistamme ja halua tuottaa uusia ratkaisuja. Tämä on tunnusomaista Terratecille ja kuvastaa toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Uskomme, että tulevaisuudessa toimialamme vaatimukset työn dokumentoinnille kasvavat, erityisesti rakentamisprosesseissa, joihin sisältyvät BIM- ja As-Built-dokumentoinnit ja -piirustukset. Tämän vuoksi haluamme siirtyä datan hankinnan yrityksestä valmiiden ratkaisujen toimittajaksi. Asiakkaat voivat käyttää valmiita plug-and-play -malleja(CAD) suoraan työssään lisäarvon ja uusien mahdollisuuksien tuottamiseksi.